Over Nanocoat

Nanocoat Industrial is de importeur in Nederland van professionele middelen voor de bouw en bouwgerelateerde bedrijven. Met een totaalpakket aan producten biedt Nanocoat Industrial de gebruikelijke oplossingen en specialistisch maatwerk voor de meest uiteenlopende reinigings- en onderhoudsvraagstukken in de woning- en utiliteitsbouw en de industriële sector.

Nanocoat biedt een breed assortiment aan hoogwaardige onderhouds- en beschermingsproducten. Onze productlijn is gebaseerd op innovatieve Nanotechnologie, waarmee zelfs de kleinste deeltjes van atomen worden omringd met een vuil- en waterafstotend middel waardoor het onderhoud efficiënter en duurzamer wordt.

Nanocoat Industrial onderscheidt zich door een breed assortiment met even zoveel toepassingen waardoor onze producten in vrijwel iedere branche te gebruiken zijn. Buiten het leveren van de producten kunnen wij u in Nederland in contact brengen met een Nanocoat gecertificeerd bedrijf dat onze producten voor u kan aanbrengen. Ook kan er gekozen worden voor alleen begeleiding. Maatwerk is voor ons geen uitzondering.