Persberichten van Nanocoat

Leids Universitair Medisch Centrum in de nanocoat

Fortron zet de gevelbeplating in de 2C Permacoat

Archipel in Almere

De schilderswacht heeft de Archipel in de 2C permacoat gezet

Brandweer in de Nanocoat

Sloothaak beheer heeft de brandweer in Almere in de 2C permacoat gezet.

Wegrestaurant "vd Valk" in de Nanocoat

Wegrestaurant van de Valk boven de A4 wordt voorzien van de 2C Permacoat van Chemona.

Sportzaal Annapark in Almere in de Nanocoat

Sloothaak Vastgoed onderhoud heeft de kunststof gevelbeplating van Sportzaal Annapark in Almere behandeld met 2C permacoat.

Nanocoat Facility voert een pilot uit bij Hema Amsterdam

Op ruiten wordt de Glass Coat aangebracht en op de vloer de Wood & Stone Coat Interior om het schoonmaken te vergemakkelijken en de chemie te reduceren.

Nanocoating in ziekenhuis Nij Smelllinghe

Samen met ISS Facility en Nanocoat deed het ziekenhuis een succesvolle pilot met de toepassing van hoogwaardige nanocoatings van Chemona voor de bescherming en behandeling van tegelwanden, vloeren e.d. van 22 badkamers. Het vakblad zorginstelling doet uitgebreid verslag van deze pilot.
Read more ››

Nanocoat op tulpenrallye was een groot succes

Het team van Nanocoat Experience heeft tijdens de keuringsdag van de tulpenrallye een groot aantal oldtimers voorzien van de Nanocoatings van Chemona. De eigenaren waren zeer enthousiast over het eindresultaat. De oldtimers werden eerst gewassen en daarna in de Nanocoat gezet.

Nanocoat Experience op de Tulpenrallye

Nanocoat Experience is binnen onze organisatie de partij die nieuwe opdrachtgevers kennis laten maken met onze Nanocoatings. Van 1 t/m 7 mei zijn zij aanwezig op de de tulpenrallye waar zij diverse auto's met Car Polish & Coat en Glass Coat zullen behandelen.

Wie ging u voor? " maart 2016"

Wij lichten 2 mooie projecten uit waarbij Nanocoat de oplossing is!
Een school in de randstad had te kampen met zwaar verkleurde kozijnen maar had geen budget voor traditioneel schilderwerk.
Romein Beton had behoefte aan schoon beton zonder hoge personeelskosten.

Nanocoat Industrial op de beurs Caravana

De grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland strijkt weer neer in het WTC Expo Leeuwarden. Wij zijn hier natuurlijk van de partij omdat wij diverse bescherming- en onderhoudsproducten hebben voor de caravan en tent.

Dag van de Nanotechnologie - 6 oktober -

Het is een industrie van het áller kleinste: de business van de nanotechnologie. Nano sijpelt steeds verder door in onze samenleving.

Nanocoat op bouwbeurs 2015 in Utrecht

Nanocoat Industrial neemt deel aan de bouwbeurs in Utrecht van 9 t/m 13 februari 2015. Een vakbeurs voor duurzame vernieuwing in de bouw en Vastgoed.

Vrij Nederland: " Nederland loopt voorop op het gebied van Nanotechnologie!"

Vijfentwintig jaar Nanotechnologie heeft veel opgeleverd

Nanodeeltjes geen gevaar voor volksgezondheid

Nanodeeltjes in verf, die wordt gebruikt op gevels van gebouwen leveren geen bijzondere risico's op voor de volksgezondheid

Duurzaam beheer en onderhoud bruggen en tunnels

Ook in praktische zin is Pijnacker-Nootdorp duurzaam bezig: in het beheer en onderhoud van civiele kunstwerken, zoals bruggen, tunnels.

Antonius Ziekenhuis maakt schoon met Nanotechnologie

Het Antonius Ziekenhuis in Sneek-Emmeloord is het eerste ziekenhuis in Nederland dat overstapt op Nanotechniek.

Nanocoat in MKB Innovatie Top 100

Coatingfabrikant Nanocoat International uit Alphen aan den Rijn is het enige bedrijf uit de verfkolom dat voorkomt in de gisteren gepresenteerde MKB Innovatie Top 100, 2012.